17 Ağustos 2010 Salı

Yüzbaşı Ve 7 Aylık Hamile Eşi Takla Atan Araçtan Hafif Yaralı Kurtuldu

İzmir'de, başka bir otomobilin çarpması sonucu bariyerlere çarparak takla atan otomobilde bulunan 7 aylık hamile Burçak Müge Vural (33) ile Deniz Yüzbaşı eşi Koray Vural (36) kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Özcan Cankı (46) da hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Konak-Karşıyaka Altınyol mevkii Zafer Payzın Köprülü Kavşağı altında bulunan keskin virajda gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, özel bir şirkete ait 35 GA 3576 plakalı otomobille Konak'tan Karşıyaka istikametine seyreden Özcan Cankı, viraja hızlı girince aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, aynı yönde ilerleyen ve Narlıdere Deniz Gözetleme Komutanlığı'nda görev yapan Deniz Yüzbaşı Koray Vural idaresindeki 35 BMT 73 plakalı otomobile yan tarafından çarptı. Çarpmanın etkisiyle Vural'ın otomobili bariyerlere çarparak takla attı. Cankı'nın kullandığı otomobil ise savrularak yol kenarındaki küçük su kanalına düştü.

Yüzbaşı Koray Vural ve otomobilde bulunan 7 aylık hamile eşi Burçak Müge Vural, olay yerine gelen AKS 110 ekipleri tarafından takla atan araçtan çıkarıldı. 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Burçak Müge Vural'a olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapıldı. Koray Vural ve eşi Burçak Müge Vural aynı ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, diğer aracın sürücüsü Özcan Cankı ise başka bir ambulansla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç yaralı ile Vural çiftinin iki ay sonra doğacak olan bebeklerinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yol, araçların yoldan çekilmesinin ardından kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.