19 Ağustos 2011 Cuma

Siirt'te Hain Saldırı : 2 Şehit

Siirt'in Pervari ilçesinde, emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına silahlı saldırı düzenlendi.
Siirt'in Pervari İlçesi'nde PKK'lı terörister İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

2 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ
Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu 2 asker şehit oldu, 4 sivil yaralandı.Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor.

PKK'lı teröristler Siirt'in Pervari İlçesi'nde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıyla aynı saatlerde yine Siirt'in Eruh İlçesi'ndeki Bilgili Jandarma Karakolunu hedef aldı. PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda açılan ilk ateşte 4 askerin yaralandığı öğrenildi. Karakolda bulunan askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. Karakola takviye askerlerin gönderildiği belirtildi. Tedaviye alınan askerlerden ikisi şehit oldu.

PERVARİ'DE 4 SİVİL YARALI
PKK'lıların Pervari'de düzenlediği saldırıda 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan İsmail Erik ile Mehmet Akbulut, tedavi için Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülüyor. Diğer yaralılar Pervari'de tedaviye alındı. Pervari'de çatışma sürürken, teröristlerin Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü binasına da saldırdılar. Binada atılan roketlerden çıkan yangını söndürmek için itfaiyenin yanı sıra çevredekilerin de müdahale ettiği belirtildi.