28 Kasım 2010 Pazar

Harp Okulunda Fuhuş Kataloğu

Fuhuş Çetesi Operasyonu’nda Deniz Harp Okulu’ndaki kız öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı bir katalog ele geçirildi.

Deniz Kuvvetleri’nde subaylara porno içerikli kayıtlarla şantaj yaptığı ve TSK’ya ait gizli bilgi ve projeleri yabancı istihbarat örgütlerine sattığı iddia edilen çetenin çalışma yöntemlerine ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı. Çetenin kilit isimlerinden olduğu gerekçesiyle tutuklanan emekli Albay İbrahim Sezer’in evinde yapılan aramalarda şok bir belge ele geçirildi. Çetenin, üst düzey subayların fuhuş yapacakları kadınları seçebilmeleri için Deniz Harp Okulu’nun 12 kız öğrencisinin fotoğraflarının bulunduğu bir katolog hazırladığı iddia edildi. Polis tarafından el konan katalogdaki kız öğrencilerin üst düzey subay ve amirallerle fuhuş yapmaları için seçildiği ve çetenin bu şekilde tuzağa düşürdüğü üst düzey subaylardan istediği belgeleri elde ettiği iddia edildi. Katologdaki fotoğrafların arkasında ise isim, yaş, boy, kilo, saç ve göz rengi ile ten rengi gibi bilgilerin yer aldığı Kadın yüzbaşı Y.E.E. tarafından hazırlandığı öne sürülen katologdaki fotoğrafların arkasında “Bir erkekten çabuk etkilenir ve çabuk aşık olur”, “Erkeğin onu çok istediğini ve arzuladığını duymak ister”, “Jest ve mimikleri erkekleri çıldırtır cinsten”, “Göğüs ve sırt dekoltesi kullanır” şeklinde ibareler yer alıyor.

Öğrenciler şikayetçi oldu
Emekli Albay Sezer’in, kadın yüzbaşı Y.E.E’ye yazıldığı mektupta ise Deniz Harp Okulu’ndaki kız öğrencilerin fuhuş yapmak için nasıl kandırılacağı ve ayrılmak isteyen kızların nasıl tehdit edileceği detaylı bir şekilde anlatılıyor. Katalogda fotoğrafları bulunan kız öğrenciler, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde ifade verdi. Kız öğrencilerin İbrahim Sezer’den şikâyetçi oldukları öğrenildi.