31 Aralık 2010 Cuma

Genelkurmay'dan yeni yıl mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Atatürkçü Düşünce Sisteminin rehberliğinde daima ileriye yürüme kararlılığıyla ulus hizmetinde üstlenecekleri görevleri yeni yılda da başarıyla yerine getireceklerine yürekten inandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hitaben bir Yeni Yıl Mesajı yayımladı. Orgeneral Koşaner’in mesajı şöyle:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin Değerli Mensupları,
Bir yılı geride bırakıp, ulusça birlik beraberlik içerisinde daha iyiye ve daha güzele ulaşmak adına tazelenen umutlarımızla yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatan ve millet sevgisi ile dolu yüreğimiz, çelikleşmiş bir azim ve iradeye dayanan gücümüz ve Atatürkçü Düşünce Sisteminin rehberliğinde daima ileriye yürüme kararlılığımızla yüce ulusumuzun hizmetinde üstleneceğimiz görevleri yeni yılda da başarıyla gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum.

Mutlulukların yurdumuzun dört bir yanını kuşatarak yüce ulusumuzun daha nice yılları huzur içinde karşılamasını temenni ediyor; Türk Silahlı Kuvvetlerinin değerli mensuplarının, emeklilerinin ve aile bireylerinin yeni yılını sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle kutluyor, Türk milletinin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum."