31 Mayıs 2012 Perşembe

DARBECİLER HALA İRTİCA PARANOYASINDA!

darbeci,vural avar,28 şubat,soruşturma,yunanistan,irtica

Tutuklanan emekli Korgeneral Vural Avar savcılık ifadesinde ‘irtica’ tehdidinin Yunanistan’dan da tehlikeli olduğunu belirtti.

28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderilen emekli Korgeneral Vural Avar savcılık ifadesinde ‘irtica’ tehdidinin Yunanistan’dan da tehlikeli olduğunu belirtti.
Avar, “Erbakan’ı dikkatle izledik. İrtica ile mücadele anlamında büyük bir davaya baş koymuştuk. Seçimleri laik kesimin kazanmasını istiyorduk. Sincan’daki geceye tepki gösterilmesi lazımdı” dedi.

ÖNCE İRTİCA SONRA YUNANİSTAN

28 Şubat sürecinde Genelkurmay’da Plan ve Prensipler Başkanlığı’nda görevli Em. Korg. Vural Avar, 28 Şubat’a ilişkin savcılıkta kendisine gösterilen 5 ana belgenin varlığını kabul etti.

Avar şunları anlattı: “Milli Siyaset Belgesi’nin hazırlanmasında Genelkurmay Başkanlığı adına Plan ve Prensipler Başkanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı dahil Karargâh’taki başkanlıkların görüşleri alınarak bir taslak oluşturulur. Bu taslak görüş, Genelkurmay olarak MGK’ya gönderilir, bildiğim kadarıyla daha önce birinci öncelikli hedefimiz Yunanistan’dı, daha sonra terörizm birinci önceliğe geldi. Sonra da irticai faaliyetler birinci önceliği aldı ve terörizm ikinci önceliğe geçti.”