2 Ağustos 2011 Salı

Ramiz Paşa'dan gazeteci Alçı'ya: Bana bak şu kalemi kafana geçiririm

Ramiz Paşa'dan gazeteci Alçı'ya: Bana bak şunu kaf

Agresif tavırlarıyla tanına emekli paşa Ramiz İlker, canlı yayında kadın gazeteci Nagehan Alçı'ya hakaretler yağdırdı.

Beyaz Tv ekranlarında Latif Şimşek'in modere edip, Nagehan Alçı'nın yorumcu olarak katıldığı 'Med-Cezir'in bu haftaki konuğu “Jetci Ramiz” lakabıyla tanınan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker'di.

Agresif tavırları ile tanınan emekli paşa canlı yayında Nagehan Alçı’nın “Bugün Ramiz İlker bir PKK’lı gibi konuşuyor” sözlerine sinirlendi. 

Beyaz Gazete isimli internet sitesinin haberine göre, bu sözler üzerine Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı’ya hakaretler yağdıran Ramiz Paşa, elinde bulunan kalemi de Nagehan Alçı’ya fırlatmak istedi. Elindeki kalemi işaret ederek “Bana bak şunu kafana geçiririm” diyen Ramiz İlker “Kendine gel, PKK’lı sensin lan. Yağcı sensin, yalaka, çalaka gazeteci. Söylediğine dikkat et” diyerek ardı ardına hakaretler yağdırdı.

Moderatör Latif Şimşek araya girerek Ramiz İlker’in Nagehan Alçı'nın söylediklerine saygı duymasını istedi ve “Herkes herkese saygı duyacak” dedi.

Nagehan Alçı ise Ramiz İlker’in sıkıyönetim isteğinin PKK’nın ekmeğine yağ sürdüğünü ve bunun PKK’nın istediği bir önlem olduğunu söyledi. Program boyunca Ramiz Paşa ile Nagehan Alçı arasında çok sert tartışmalar yaşandı.