17 Ocak 2012 Salı

Serkan Sağır'ın Evinde Endişeli Bekleyiş Sürüyor

İzmir’de Aliağa Körfezi açıklarında eğitim uçuşu yaparken haber alınamayan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait T-37C eğitim uçağında bulunan iki pilottan biri olan Serkan Sağır’ın ailesi endişeli bekleyişini sürdürüyor.
Foça ve Yenifoça Beldesi arasındaki Aslanburnu Mevkii açıklarında denize düşen uçakta bulunan iki pilottan biri olan Hava Pilot Teğmen 23 yaşındaki bekar Serkan Sağır’ın 3 ay önce İstanbul Hava Harp Okulu’ndan mezun olduğu öğrenildi. Erzincan Meslek Yüksekokulu Mobilya Bölümünde Teknisyen olarak görev yapan Rıza ve ev hanımı Sebahat Sağır’ın iki erkek çocuğundan büyüğü olan Serkan Sağır’ın 3 ay önce mezun olduktan sonra İzmir Çiğli’de Teğmen olarak göreve başladığı belirtildi.
Olayın duyulmasının ardından Serkan Sağır’ın anne ve babasının yaşadığı Akşemsettin Mahallesi 670 sokak No:5 Kat 3’ te bulunan evleri ziyaretçi akınına uğradı. 112 Acil Servis Ambulansı da evin önünde hazır tutulurken, Erzincan Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Erzincan AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle ve aileyi tanıyan çok sayıda kişi eve gelerek ziyarette bulundu.