19 Temmuz 2011 Salı

Görele Garnizon Komutanı Değişti

Giresun Görele’de 4 yıldır Garnizon Komutanı olarak görev yapan Binbaşı Tamer Yılmaz’ın tayini, İstanbul GATA Haydarpaşa Askeri Hastanesi’ne çıktı.
Giresun Görele’de 4 yıldır Garnizon Komutanı olarak görev yapan Binbaşı Tamer Yılmaz’ın tayini, İstanbul GATA Haydarpaşa Askeri Hastanesi’ne çıktı. Binbaşı Yılmaz’ın yerine Personel Üsteğmen Fatih Yılmaz atandı. Görele’yi ve Görelelileri çok sevdiğini ifade eden Personel Binbaşı Tamer Yılmaz, Görelelilerin de kendisini sevdiği kanaatinde olduğunu söyledi. “Görev yaptığım 4 yıl boyunca Görelelilerden hep sıcaklık ve yakınlık gördüm. Görele yeşil bitki örtüsü ile Karadeniz’in en şirin ilçelerinden biri.
Deniz ile bütünleşmiş olması ayrıcalıkları arasında. Görev yaptığım süre içinde Görele, doğup büyüdüğüm kendi memleketim gibi olmuştu. Elbette ayrılırken bir hüzün içimde olacaktır. İstanbul’daki işlerimi tamamlayana kadar Görele’deyim. Görele halkına teşekkür ediyorum. Kapım ve gönlüm Görelelilere her zaman açık olacak. Görele halkına, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.” dedi.
Mardin 70. Merkez Piyade Tugayı Komutanlığı görevinde şark hizmetini tamamlayan yeni Görele Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Fatih Yılmaz Görele’ye geldi. Üsteğmen Fatih Yılmaz, Binbaşı Yılmaz’dan görevi devraldıktan sonran Görele Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı görevine başlayacak. Aslen Amasya Taşovalı olan Personel Üsteğmen Fatih Yılmaz, 24 Ocak 1982 doğumlu. Üsteğmen Yılmaz, Görele’nin 2. Görev yeri olduğunu belirtti. Personel Üsteğmen Fatih Yılmaz, Binbaşı Tamer Yılmaz’dan görevi devraldıktan sonra 22 Temmuz 2011 Cuma günü Görele’nin yeni Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı olacak.