20 Eylül 2010 Pazartesi

Bunalıma giren astsubay intihar etti

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, iddiaya göre kadın arkadaşıyla tartışan astsubay 38 yaşındaki Suat Günen, girdiği bunalım sonucu başına bir el ateş edip canına kıydı.

Yenişehir Semtindeki 44’üncü Bakım Merkezi Komutanlığı'nda görevli Astsubay 38 yaşındaki Suat Günen, dün akşam saatlerinde, aynı yerde sivil memur olarak çalışan kadın arkadaşı 37 yaşındaki A.Ü. ile biraraya geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle ikili arasında tartışma çıktı. Astsubay Günen, arkadaşı A.Ü.'nün yanından ayrılıp, iki meslektaşıyla oturdukları Karşıyaka Çarşı içindeki Salah Birsel Sokağı 37 numaradaki evine gitti.

Yaşadıkları tartışmanın ardından arkadaşıyla konuşmak isteyen A.Ü., cep telefonuyla bekar olan Günen'i aramaya başladı. A.Ü., tüm aramalarına rağmen telefonlarının cevapsız kalması üzerine, bugün saat 03.30'da gittiği evde, Günen'in kanlar içindeki cesedi ve yanı başındaki beylik tabancasıyla karşılaştı. A.Ü., durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerinin kontrolünde sağ şakağında tek kurşun yarası bulunan astsubay Günen'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri başlattığı çalışmada herhangi bir intihar notuna rastlanmadığı bildirildi. Ayrıca, astsubay Günen'in yanı başındaki komidinin üzerinde 2 bira kutusu bulunduğu, açık olan teypten de romantik şarkıların çaldığı öğrenildi. Polis ölen Astsubay Günen ile kadın arkadaşı A.Ü.'ye eldeki barut izini gösteren svap testi yaptı. Evde yapılan incelemenin ardından Günen'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, A.Ü. ise Karşıyaka Polis Merkezi'ne götürüldü.

İlk incelemeye göre olayın intihar olarak değerlendirildiği, ancak soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirildi. İntihar sırasında astsubayın evde yalnız olduğu ifade edildi.