10 Ağustos 2015 Pazartesi

Şırnak'ta roketatarlı saldırı: 1 asker şehit, 7 asker yaralı!

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde personel dağıtımı yapan skorsky helikoptere doçka ve roketatarla silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda, ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu. Saldırının ardından PKK'lıları bulunduğu bölgeler Kobra helikopterler tarafından bombalandı.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lıların roketatar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtığı helikopterde şehit olan askerin er Doğan Acar olduğu belirtildi. Denizli nüfusuna kayıtlı olan şehit Acar'ın tezkeresini alıp memleketine gitmek için helikoptere bindiği öğrenildi. Şehit Doğan Acar'ın şehit haberini alan baba ocağına ateş düştü.n evine ateş düştülçesi'nde sikorsky helikoptere PKK'lı teröristler roketatar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtı.

1 ŞEHİT, 7 YARALI VAR

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde PKK’lıların roketatar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtığı helikopterde şehit olan askerin er Doğan Acar olduğu belirtildi. Denizli nüfusuna kayıtlı olan şehit Acar’ın tezkerisini alıp memleketine gitmek için helikoptere bindiği öğrenildi. Bu arada saldırıda yaralanan askeri sayısının da 7 olduğu, tedavilerine Şırnak Asker Hastanesi’nde devam edildiği öğrenildi.

Şehidin sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri burktu

Şırnak'ta terhis olduktan sonra evine dönmek için bindiği askeri helikoptere yapılan saldırıda şehit düşen Doğan Acar'ın Denizli'deki baba ocağına ateş düşerken, şehidin son paylaşımı yürek burktu


Terhis olmanın heyecanını yaşayan Doğan Acar, kız arkadaşına sosyal paylaşım sitesindeki son mesajında, "Kaldı 7 gün bir tanesi, sana kavuşmama 7 gün kaldı" yazmıştı.

Şehit olan Doğan Acar'ın evine ateş düştü
 

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lıların roketatar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtığı helikopterde şehit olan askerin er Doğan Acar olduğu belirtildi. Denizli nüfusuna kayıtlı olan şehit Acar'ın tezkeresini alıp memleketine gitmek için helikoptere bindiği öğrenildi. Şehit Doğan Acar'ın şehit haberini alan baba ocağına ateş düştü.