20 Haziran 2011 Pazartesi

Ronaldo güneşlenirken SAT komandoları geldi


Yata binip bir süre açıldıktan sonra yatın üzerine Rus manken sevgilisi ile çıkan Ronaldo DHA muhabirleri tarafından görüntülendi.
İspanyol futbol devi Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine ilk olarak İstanbul’a ardından da geçen Pazar günü öğle saatlerinde özel jetle Bodrum'a geldi. Yanında 25 yaşındaki Rus sevgilisi İrana Shayk'la birlikte Yalı Beldesi’ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'e yerleşen Ronaldo ilk gününü otelde dinlenerek ve otelin SPA’sında bitkisel yağlarla masaj yaptırarak geçirdi.
Ronaldo'yu görmek isteyen futbolseverler ise bugün sabah saatlerinden itibaren otelin bulunduğu Barbaros Koyu’nda kamp kurdu. Ronaldo’yu görmek için kayalıklara tırmanarak otele yaklaşıp fotoğraf çekmek isteyen bazı vatandaşlar ise özel güvenlik ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Bazı Ronaldo hayranlarının koya çadır kurduğu görüldü.
SAT KOMANDOSU SAŞKINLIĞI    
Öğle saatlerinde otelin bulunduğu Barbaros Koyu’na gelen SAT  komandaları ise heyecan yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar SAT korumalarının Ronaldo için geldiğini iddia etse de yetkililer, komandoların Güllük'teki Sualtı Taaruz Eğitim Komutanlığı'ndan bölgeye eğitim amaçlı geldiklerini eğitimin Ronaldo ile ilgisinin olmadığını açıkladı.