21 Haziran 2011 Salı

GENELKURMAY BAŞKANLARI CENAZEDE BULUŞTU

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Ömer Necati Özbahadır'ın annesi Hikmet Necla Özbahadır'ın cenaze töreninde biraraya geldi.

Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Özbahadır'ın 82 yaşında vefat eden annesi Hikmet Necla Özbahadır için bugün Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner, eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğt ve Korgeneral Özbahadır'ın mesai arkadaşları katıldı. Orgeneral Koşaner ve emekli Orgeneral Özkök'ün cenaze töreni sırasında bir süre sohbet ettikleri de gözlendi.

Cenaze namazında, Orgeneral Koşaner ve Oramiral Yiğit de, Korgeneral Özhabadır ve yakınlarıyla birlikte saf tuttu. Cenaze namazı sonrasında Orgeneral Koşaner ile Oramiral Yiğit ve emekli Orgeneral Özkök, Korgeneral Özbahadır'a taziyelerini ileterek Kocatepe Camii'nden ayrıldı.