24 Mayıs 2010 Pazartesi

Tümamiral'in Çarpık İlişkileri!!

Harp Filosu Komutanı Tümamiral Haydar Şişlioğlu'na ait olduğu iddia edilen görüntüler, şok etti...Görüntülerde personeli ile iğrenç ilişkiler anlatılıyor....

Siyasi hayatı sona eren Deniz Baykal'ı “bitiren” kaset skandalının bir benzerinin de Deniz Kuvvetleri'nde yaşandığı iddia ediliyor. Evli ve iki çocuk sahibi olan Harp Filosu Komutanı Tümamiral Haydar Mücahit Şişlioğlu'nun makamını kullanarak, bizzat kendi personeli ve personel eşleri ile cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülüyor. Skandalın bir süredir Deniz Kuvvetleri'nde konuşulduğu belirlenirken, bu ahlaksızlığın kanıtı olarak gösterilen bazı ses kayıtlarıyla ilgili Tümamiral Şişlioğlu'nun ifadesinin alındığı iddia edildi.

Ulaşılan bilgi ve belgelere göre, bu dehşet verici ahlaksızlığın ayrıntıları şöyle:

BİRİ VEFAT EDEN ARKADAŞININ EŞİ
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın ilgili birimlerine ulaştırıldığı öğrenilen ve Vakit'in içeriğine ilişkin bilgilen edindiği ses kayıtları ve görüntülerde, Tümamiral Şişlioğlu'nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda Sivil memur olarak çalışan L.A.'yla ilişki halinde olduğu görülüyor. L.A. olarak geçen kişinin, Şişlioğlu'nun emri altındaki eski görev arkadaşı olan ve bir süre önce vefat eden emekli Dz. Bnb. Erhan A.'nın eşi olduğu iddia ediliyor.

Bir başka kasette ise Şişlioğlu ile L.A.'nın Ankara'da bir araya gelmek için yer ayarlamaya çalıştıkları anlaşılıyor. Geçen konuşmalarda L.A.'nın Tüma. Mücahit Şişlioğlu'na “Senin kızın Tuvana da benim gibi metres olsun istemem” demesi dikkat çekiyor.

BİR DİĞERİ DE EMRİNDE ÇALIŞAN YÜZBAŞININ EŞİ
Bir başka kasette ise, Tümamiral Şişlioğlu ile S.E. adlı bir bayan arasındaki konuşmalar yer alıyor. S.E.'nin Tümamiral Mücahit Şişlioğlu'nun emrinde çalışan Deniz Yüzbaşı Y.E.'nin eşi olduğu aynı zamanda da Deniz Kuvvetleri'nde çalışan bir sivil memur olduğu iddia ediliyor.

ODASINI KULLANMAYI DAHİ GÖZE ALMIŞ
Konuşmalarda Mücahit Şişlioğlu'nun S.E. ile baş başa kalabilmek için gözünü kararttığı, onca insanın içerisinde ve mesai saatlerinde S.E.'nin Deniz Kuvvetleri'ndeki odasını kullanmayı dahi göze alması dikkat çekiyor.

“HAYAT KADINLARIYLA DA İLİŞKİSİ VAR”
Kasetlerde, Tümamiral Şişlioğlu'nun ayrıca N.T. adlı TSK mensubu bir sivil memurla da ilişki halinde olduğu ileri sürülüyor. Tümamiral Şişlioğlu'nun N.Ö. adlı ve Yüzbaşı rütbesinde bir bayan subayla da yasak ilişki yaşadığı ileri sürülüyor. Şişlioğlu'nun hayat kadınları ile de ilişki halinde olduğu ileri sürülüyor.

PERSONEL ENDİŞELİ
Deniz Kuvvetleri'nde görev yapan bir çok personelin Tümamiral Şişlioğlu'nun tüm ilişkilerinden haberi olduğu, hemen her yerde Şişlioğlu'nun ahlaksızlıklarının konuşulduğu, uzak denizlere giden birçok subay ve astsubayın ciddi rahatsızlıklar içinde olduğu, ailelerini Şişlioğlu'nun bulunduğu Garnizon'a bırakarak aylarca süren seyirlere gitmek istemedikleri de gelen haberler arasında.

GÖZLER DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANI'NDA
Olayın bir süredir Deniz Kuvvetleri'nin gündeminde olduğu ve görüntülerle ilgili Tümamiral Haydar Mücahit Şişlioğlu ile S.E. ailesinin ifadesinin alındığı kaydediliyor. Ancak Şişlioğlu hakkında henüz yasal bir işlem yapılmadığı de edinilen bilgiler arasında. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit'in vereceği karar merakla bekleniyor.