15 Haziran 2010 Salı

TOKAT'TA DÜŞEN ASKERİ HELİKOPTER

Muğla Valisi Fatih Şahin, Tokat'ta düşen askeri helikopterde şehit düşen Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Şahin, Jandarma Genel Komutanlığına ait Skorsky tipi askeri helikopterin Tokat'ın Gökdere Şehitler Yaylası bölgesinde düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak'ın, Milas'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan anne ve babasını ziyaret ederek taziyelerini iletti. Şehit Yarbay'ın annesi Ayşe ve babası Mustafa Tabak, Vali Şahin'e teşekkür etti. Anne Ayşe Tabak, Vali Şahin ile birlikte taziye ziyaretine gelen Milas İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kurmay Yüzbaşı Cemal İyigün'e sarılarak, ''Oğlum gibi kokuyorsun. Sen de benim bir evladımsın. Sen benim Levent'imsin'' dedi.

Şehit annesinin sözleri Vali Şahin ve Yüzbaşı İyigün'ü duygulandırdı. Giresun'dan kalktıktan sonra Ankara'ya hareket eden Jandarma Genel Komutanlığına ait ''Skorsky'' tipi askeri helikopter 10 Haziran 2010 tarihinde Tokat merkeze bağlı Gökdere Şehitler Yaylası bölgesinde düşmüş, olayda, Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak, Jandarma Pilot Üsteğmen Murat Saraç ve Teknisyen Jandarma Kıdemli Üstçavuş Kamil Tuna şehit olmuştu.