7 Haziran 2010 Pazartesi

İzmir'de kaza: 3 uzman çavuş yaralı

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, köprü üzerinde kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan bir otomobil, yaklaşık 3 metre yükseklikten çimenlik alana uçtu. Kazada 3 kursa katılmak üzere İzmir'e geldiği öğrenilen 3 uzman çavuş yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında, Adnan Kahveci Köprü Üstü'nde meydana geldi. İçinde 3 uzman çavuşun bulunduğu Selçuk İpek (22) yönetimindeki 35 FA 039 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Önce orta refuju aşıp karşı şeride geçen otomobil ardından yaklaşık 3 metrelik yükseklikten, köprü altındaki çimenlik alana uçtu. Kazada sürücü İpek, Nasuh Şehir (24) ve Mahmut Temur (24) yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde ilk müdahalede bulunulan yaralılardan sürücü İpek ile Şehir Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Temur da Ege Üniversitesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 3 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada, 3 uzman çavuşun, İzmir'e, Eski Foça Komanda Okulu'ndaki bir kursa katılmak için geldikleri, otomobili de bir Rent A Car firmasından kiraladıkları öğrenildi.