15 Kasım 2011 Salı

Öcalan'ı Yahudi Şirkete Bırakan Sözleşme

İmralı'da F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutulan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı Yahudiler koruyacak. Sözleşmenin altında Cezaevi Müdürlüğü'nün imzasının olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre İmralı Cezaevi'nin güvenliğinin sağlanması amacıyla 1999 yılında bir ihale açıldı. Açılan bu ihaleyi OYAK (Ordu Yardımlaşma Kurumu) kazandı. OYAK bu işi 25 Şubat 2011'e kadar sürdürdü. Bu tarihte açılan yeni ihaleyi PRONET Güvenlik Hizmetleri adlı şirket kazandı.

PRONET firması 25 Şubat'ta yapılan ihaleyi 155 bin liraya aldı. PRONET 324 gün süreyle İmralı'nın elektronik güvenliğinden sorumlu olacak. İmralı Cezaevi yönetimiyle PRONET arasında imzalanan anlaşma ile adanın tamamı dışında Mudanya dahil bütün ağın bakım ve onarımı şirkete verilmiş oldu. İmralı Cezaevi'nin güvenlik kameraları ve dinleme sistemleri, PRONET tarafından dizayn edildi.

İŞTE O SÖZLEŞME
PRONET'e bu iş İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü tarafından verildi. İsrail firması PRONET'e verilen "Elektronik Güvenlik sistemlerinin 324 gün süreyle parçalı bakım onarım işi"yle ilgili SÖZLEŞME şöyle:

pronetsozlesme.jpg


PRONET : TÜRKİYE'DE BİR İSRAİL TEŞKİLATI GİBİ

PRONET'in kurucuları hayli dikkat çeken isimler. Şirket 1995 yılında Yahudi asıllı Alp Saul, Beri Koronya ve İshak İbrahimzadeh isimli şahıslar tarafından kurulmuş. Şirketin kurucuları aynı zamanda İsrail çifte vatandaşı. Şirketin ortakları ve yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğunu Yahudi asıllı iş adamları oluşturuyor.

HAHAMHANE'DE GÖREVLİ

Sehmur Tarı, Andries Van Wijlen, Arif Kerem Onursal bu isimlerden birkaçı. Kuruculardan İshak İbrahimzadeh, Beyoğlu Musevi Hahamhanesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Musevi Cemaati Başkan Vekili. Şirketin CEO'su Alex Mc Nutt. Nutt daha önce de dünyada önde gelen güvenlik şirketlerinden ADT'de yöneticilik yapmış bir isim. PRONET'in genel Müdürü ise yine Yahudi asıllı bir işadamı, Metin Kastro. Kastro, İstanbul-Fatih'te bulunan "Balat Or-Ahayim Musevi Hastanesi Vakfı"nın yönetim kurulu üyesi.

KAPI KAPI DOLAŞIP BİLGİ TOPLUYORLAR

Şirket elemanları sahada da harıl harıl çalışıyor. Ev ev kapı kapı dolaşan PRONET görevlileri kapınıza geldiğinde size ilk olarak şu soruyu soruyor
: "Evinizde veya işyerinizde herhangi bir güvenlik sistemi kullanıyor musunuz?". İstihbarat yönlendirmeli anketörlerin yaka kameralarıyla eviçi görüntülerini arşivledikleri ileri sürülüyor. Bu şekilde pek çok ev ve işyerinin güvenlik sistemi hakkında bilgi sahibi olurken, birçoğunun sistemini bizzat kendileri kuruyorlar.

DOĞAN'I VE ALARKO'YU DA PRONET KORUYOR

Türkiye'de bir İsrail teşkilatı görünümündeki PRONET'in güvenliğini üstlendiği yerlerden bazıları da hayli dikkat çekici.
2003 yılında İstanbul'da bombalı saldırı gerçekleştirilen iki Sinagog, yüksek gizlilik isteyen çeşitli devlet projeleri, Türkiye'deki Büyükelçilikler, cezaevleri ve bazı devlet kurumları…Aralarında BP (British Petrol), Hürriyet Medya Tower, Petrol Ofisi, Doğan Medya Center, Philip Morris, Acıbadem Hastanesi, Alarko, Mövenpick Otel gibi kritik kuruluşların da bulunduğu bir çok önemli şirket.

MASONİK İŞARET KULLANIYORLAR

PRONET firmasının kullandığı logo da dikkat çekiyor. Şirket masonik bir simge olan "tek göz" işaretini kullanıyor.

pronetlogo.jpg

Bu göz "Luciferin Gözü" ismiyle biliniyor. ABD dolarından çeşitli firma logolarına kadar çeşitli yerlerde bu işaretlere rastlamak mümkün. Zaten pekçok yönetici ya bizzat kendisi ya da yakını vasıtasıyla Mason localarına ve Rotary kulüplerine üye.