23 Aralık 2008 Salı

Nejat Paşa Seks Kaseti İstemiş

Yenerer, evinde ele geçirilen ünlü bir televizyoncunun yatak odası görüntülerini Nejat Eslen’in kendisinden istediğini ama vermediğini belirterek ‘Paşa ile klasik erkek muhabbeti yaptık’ dedi. Ergenekon terör örgütü davasının 30 oturumunda tutuklu sanık Vedat Yenerer savunmasını yaptı. PKK kamplarında terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan’la fotoğrafları bulunduğunu bunları da bir gazeteci olarak haber amacıyla çektiğini söyledi. Evinde çıkan ünlü bir televizyoncuya ait gizlice çekilmiş yatak odası görüntülerini de doğrulayan Yenerer, görüntüleri emekli bir paşanın istediğini iddia etti.
KASET BENİM ELİME DÜŞTÜ
Mesleğe yeni başlayan genç kızlar ve genç erkeklerin, medyada mevki makam sahibi kişiler tarafından kötü emellerine alet edildiklerini savunan Yenerer, ‘Medyaya bir bakın spiker, sunucu veya birçok ünlünün videoları ortaya çıkıyor. Bu görüntüleri çıkanlar gelişmiş ülkelerin aksine daha da ün kazanır ve büyük paralarla başka kanalara transfer olurlar. Bu kasetler elden ele dolaşır. Bunlardan bir tanesi benim elime düştü’ dedi.
CEMİYETİ UYARMAK İÇİN
Görüntülerin mevki, makam sahibi yaşlı bir televizyoncunun makamını kullanarak mesleğe yeni başlamış bir genç kızı nasıl kötü emellerine alt ettiğini gördüğünü anlatan Yenerer ‘Gözaltına alınmadan önce kasetin içeriğiyle ilgili bir yazı yazdım. Amacım Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin ve Basın Konseyi’nin dikkatini çekmekti. Şantaj kaseti olduğu öne sürülen kaset budur. Bunu santaj amaçlı kullanılmadığım görüntüdeki kişiler tarafından da kabul edilmiştir’ dedi.
KLASİK ERKEK MUHABBETİ
Kendisindeki kasedi emekli Tuğgeneral Nejat Eslen’in istediğini doğrulayan Vedat Yenerer, ‘Nejat Eslen beni arayarak kaseti sordu ve kaseti görmek istediğini söyledi. Ancak ben kaseti vermedim, aramızda klasik bir erkek muhabbeti oldu’ diye konuştu. Bir gazeteci olarak meslektaşlarına kırgın olduğunu anlatan Yenerer ‘ Buradan çıktığımda basın kartımı iptal edeceğim. Gazeteciler Cemiyeti bize sahip çıkmadı’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder