19 Şubat 2009 Perşembe

O Da Artık Bir İşçi Partili

Ergenekon Terör Örgütü tutuklusu emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, İşçi Partisi'ne üye oldu. Ama üyelik süreci delil karartma kokuyor.
Ergenekon terör örgütü sanığı emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, İşçi Partisi'ne üye oldu. Davanın 29 Ocak 2009 tarihli 44. oturumunda Doğu Perinçek'in çapraz sorgusunda savcı, Perinçek'e, "Partinizde bulunan belgeler arasında 'Öncüler listesi' adlı belge bulundu. Sanıklardan Muzaffer Tekin'in adı orada geçiyor. Bu belge hakkında açıklama yapınız." dedi.
Perinçek, şu şekilde karşılık verdi: "Biz toplumun aydın, birikimli, öncü isimlerini partimize davet ediyoruz. Bu listede onların isimleri var. Muzaffer Tekin'den bize çok övgü ile bahsettiler. Biz de uygun bulduk. Şimdi buradan kendisine İşçi Partisi'ne üye olması için çağrı yapıyorum." dedi.
Bu sırada Tekin mahkeme heyetine hitaben, "Sayın Doğu Perinçek'in teklifinden şeref duyarım. Partiye üye olmayı kabul ediyorum." dedi. Ardından İşçi Partisi'ne üye olan Tekin'in, Perinçek'e bir mektup gönderdiği ortaya çıktı. Öte yandan Ergenekon davası sanıklarından Muzaffer Tekin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) dava açtı. Tekin'in avukatları 18. 350 Euro manevi tazminat ve 33 bin YTL yol masrafı talep etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder