24 Şubat 2009 Salı

Güneydoğu'da askeri hareketlilik

Güneydoğu'da askeri hareketlilik devam ediyor. Hakkari'deki sınır birliklerine Şırnak üzerinden çok sayıda tank sevk edildi. Tanklar daha sonra Cudi dağına gönderildi.
Güvenlik güçleri Terör örgütü PKK'ya karşı operasyonlarını Güneydoğu'da aralıksız sürdürüyor. Operasyonların aralıksız devam ettiği Şırnak ve Hakkari bölgesinde ise askeri hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçesindeki askeri birliklerden Hakkari'deki sınır birliklerine çok sayıda askeri araç ve tank sevkİyatı yapıldı. Tank sevkİyatında skorsky helikopteri havadan güvenlik sağlarken zırhlı araçların yol güvenliğini sağladığı görüldü.
ŞIRNAK DAĞLARINDA OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR..
Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik Şırnak sınırları içerisindeki Cudi, Gabar ve Kato dağlarıdaki operasyonları devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak sınırında eylem hazırlığı içerisinde oldukları tespit edilen PKK'lı teröristlere karşı sınır kesimiyle Cudi, Gabar, Kato dağlarında operasyonları sürdürüyor. Operasyonlara helikopterlerle de destek sağlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder