12 Şubat 2009 Perşembe

EMEKLİ KORGENERAL KARACAARSLAN TOPRAĞA VERİLDİ

Kalp yetmezliği sonucu dün vefat eden Kıbrıs Gazisi ve Emekli Korgeneral Hüseyin Karacaarslan'ın cenazesi toprağa verildi. Karacaarslan için Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, eşi Süheyla Karacaarslan, yakınları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Hava
Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Aslan Güner, Milli Güvenlik Kurulu eski Genel Sekreteri Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç, bazı emekli generaller ile kuvvet komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığından çok sayıda subay ve astsubay katıldı. Orgeneral Başbuğ, törene gelişinde Karacaarslan'ın ailesine başsağlığı diledi. Orgeneral Başbuğ daha sonra tören alanından ayrıldı.
Karacaarslan için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namaza Karacaarslan'ın eşi, çocukları Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Babaoğlu, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Güner ve protokol bölümündeki generallerin tamamı katıldı. Cenaze namazının ardından Karacaarslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, merasim mangasınca omuzlarda taşınarak top arabasına konuldu. Bir süre top arabasında taşınan cenaze, daha sonra askeri cenaze aracı ile Karşıyaka Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder