14 Nisan 2015 Salı

Jandarma karakoluna ateş açıldı

Muş’un Bulanık ilçesindeki Jandarma karakoluna, ilçe yönüne gitmekte olan bir araçtan ateş açıldı. Dün gerçekleşen saldırı sonucu herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

TSK’nın internet sitesinde verilen bilgiye göre dün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce, Muş’un Bulanık İlçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığının nöbet kulübesine, Bulanık istikametine gitmekte olan bir araçtan ateş açıldı. Saldırıdan sonra söz konusu araç kısa sürede Bulanık istikametinde gözden kayboldu. Nöbet kulübesinin kurşungeçirmez camla kaplı olmasından dolayı, personelde herhangi bir zayiat meydana gelmediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dün ayrıca Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Şırnak Merkez Kumçatı Jandarma Karakol Komutanlığına, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, alınan bir duyum üzerine, Gaziantep’in Karkamış İlçesinde Kıvırcık ve Karanfil Mahalleleri arasında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında DEAŞ Terör Örgütü mensubu Suriye uyruklu üç terörist yakalandı. Bu olaylarla ilgili de soruşturmanın sürdüğü belirtildi.