10 Mart 2016 Perşembe

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDEN HABERLER

09 Mart 2016, Çarşamba
Gülhane Askerî Tıp Fakültesi Öğrenci Yaşam ve Kültür Merkezi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR tarafından, 08 Mart 2016 tarihinde hizmete açılmıştır.
Yaşam ve Kültür Merkezi; sosyal ve kültürel alanları, modern kütüphanesi ile rahat ve çağdaş bir çalışma ortamı sağlamaktadır.
Orgeneral AKAR, Gülhane Askerî Tıp Akademisi’nde tedavi görmekte olan yaralı silah arkadaşlarımızı da ziyaret etmiştir.


Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığından toplam 185 Komutanlık Astsubayının katılımı ile 07-09 Mart 2016 tarihleri arasında Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında TSK Komutanlık Astsubayları Semineri icra edilmiştir.
Anıtkabir ziyaretini takiben icra edilen seminer faaliyetinde; TSK'nın bütüncül yapısında astsubay mesleği ve kurumsal bağlılık, liderlik ve etkili iletişim, kurum içi iletişim konuları görüşülmüştür.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, seminer faaliyetlerinin ikinci gününe katılarak astsubaylara hitaben yaptığı konuşmada Komutanlık Astsubaylarına rol model olarak düşen önemli görevler olduğunu belirtmiş, birlik beraberlik ve aidiyet duygusunun önemini vurgulamıştır.