9 Kasım 2015 Pazartesi

Hulusi Paşa'dan havacılara uçuş öncesi son kontrol


Hulusi Paşa'dan havacılara uçuş öncesi son kontrol
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 6-7 Kasım 2015 tarihlerinde Adana ve Diyarbakır'da askeri birliklerde denetleme ve ziyaretlerde bulundu.
Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin Ünal'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Genelkurmay Başkanı Akar, savaş pilotları ile sohbet edip uçakları ve silah donanımlarını inceledi.



Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde konuya ilişkin yer alan haberde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın koalisyona katılan ülkelere ait birlikleri ziyaret ettiği belirtildi. Birlik personeliyle görüşen Orgeneral Akar'ın yürütülen operasyonlar hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın ayrıca faaliyet sırasında Adana ve Diyarbakır valiliklerini de ziyaret ettiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Diyarbakır ziyaretinde ise burada bazı askeri birlikleri denetledi. Daha sonra sonra Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Aksoy ve yardımları, Akar ile Ünal'ı valilik bahçesinde karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan komutanlar daha sonra valiyle makamında bir süre görüştü.