30 Ekim 2013 Çarşamba

Teğmen Çelebi cezaevinde evleniyor

Teğmen Çelebi cezaevinde evleniyor

Ergenekon terör örgütü üyesi olmakla suçlanan ve 16 yıl 6 ay ceza alan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Silivri duruşmalarında tanıştığı Kezban Merey ile Hasdal Cezaevi’nde evleniyor. Nikah şahitliğini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Kılıçdaroğlu saat 11.00'de cezaevine geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın şahitliğinde gerçekleşecek nikahta bir de sürpriz var. Teğmen Çelebi, kız kardeşi Eda’nın da nişan kurdelesini kesecek. Nikâhın yapılacağı Hasdal Cezaevi salonunda kız ve erkek tarafından 20 davetli olacak. Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Tozanlı’nın kıyacağı nikâha CHP’den de 8 kişi katılacak. Davetlilere pasta ve meşrubat ikram edilecek.

20 yıl yatsa beklerim
TEĞMEN Mehmet Ali Çelebi, Kezban Merey ile mahkemedeki savunmaları sayesinde tanıştı. Hemşire Kezban Merey aynı zamanda Ankara’da bir üniversitede coğrafya doktorası yapıyor. Hayali, hayatına öğretim görevlisi olarak devam etmek. Kezban Merey,“Ne kadar sürerse sürsün 20 yıl da yatsa beklerim diyor” sözleriyle anlatıyor sevgisini...