27 Eylül 2013 Cuma

TÜRK HÜCUMBOTU 'TCG POYRAZ' ZİYARETE AÇILDI


Preveze Deniz Zaferi'nin 475. yıl dönümünü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla TCG Poyraz hücumbotu Marmaris'te vatandaşların ve turistlerin ziyaretine açıldı.

Preveze Deniz Zaferi'nin 475. yıl dönümünü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla TCG Poyraz hücumbotu Marmaris'te vatandaşların ve turistlerin ziyaretine açıldı.


Kutlamalar kapsamında Marmaris'e gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı "TCG Poyraz" hücumbotu, Marmaris Liman Başkanlığı karşısındaki Eski Gümrük İskelesi'ne yanaştı. Bayraklarla süslenen "TCG Poyraz"hücumbotu, sabah saatlerinden itibaren ziyarete açıldı.

İskele girişinde oluşturulan kontrol noktasından geçen ziyaretçiler, görevli askeri personeller nezaretinde hücumbotu gezdi. Gezilerde, ziyaretçilere Preveze Deniz Zaferi ve hücumbot hakkında bilgiler verildiği belirtildi. "TCG Poyraz"hücumbotuna vatandaşların yanı sıra, turistler de yoğun ilgi gösterdi. Turistler hücumbot etrafında bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken Türk komutanlardan hücumbot hakkında bilgi aldı.

"TCG Poyraz" hücumbotunun saat 16:30'a kadar ziyaretçi kabul edeceği bildirildi.