23 Ocak 2013 Çarşamba

CASUSLUK İDDİANMESİN YAZICIOĞLU SÜRPRİZİ

askeri casusluk iddianamesi, muhsin yazıcıoğlu kazası, yazıcıoğlu, helikopter kazası

Askeri Casusluk iddianamesinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasıyla ilgili de ilginç bir ayrıntı var.

İzmir 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen Askeri Casuslukla ilgili iddianamede 2009 yılında şüpheli bir helikopter kazası sonrası vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili de bilgiler var.
İşte İddianameden o bölüm;
MUHSİN YAZICIOĞLU KAZASINDAKİ İHMALLERDEN BAHSEDİLİYOR

Narin K.’da ele geçen Pandora dosyasında B.E. hakkında "alkol içince her şeyi anlattığı, Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazasıyla ilgili ihmallerden bahsetti" ifadeleri yer aldı.
Dosyada C.U. isimli asker hakkında ise "PKK ile irtibatı varmış, akrabaları PKK’ya aktif olarak yardım ediyormuş. Doktor olması dolayısıyla rahatlıkla her yere girebiliyor. Bir dost ile haber gönderildi. Bundan sonraki çalışmaları bizim aracılığımızla yapacak. Milas ile ilgili çok değerli, Türkiye’ye ait sırları kapsayan gizli belgeler getirdi. Savaşa girildiğinde 192 filonun Milas meydanına gitmesiyle ilgili her şey var. İntikal protokolü, personel listesi, uçak sayısı, görevleri, meydan krokileri, uçakların nerelere konumlanacağı her şey var. Çok güzel. On numara bir iş yaptı. Fiyatını reis belirleyecek" ifadelerine yer verildi.